Lediga platser

SAMON AB utvecklar och marknadsför gasdetektorer till industri och till kommersiella fastigheter. Vårt största affärsområde är kyl och frysanläggningar där man mäter Ammoniak, HFC (freon) och koldioxid (CO2). Våra produkter säljs över hela världen via internationella nätverk av återförsäljare, bland andra Johnson Controls (inklusive York och Sabroe). Vi finns i nybyggda lokaler i Vellinge (10 km söder om Malmö). - För att möta den ökade efterfrågan på våra produkter och tjänster behöver vi förstärka vår organisation med en säljare och en servicetekniker.

SERVICETEKNIKER

Vi söker en initiativrik, självgående tekniker med driv. Du bör ha erfarenhet från el-service, styr & regler, kyla eller liknande. Vi förutsätter att du har goda data kunskaper och behärskar Office paketet. Att du behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt är ett krav. Tyska ett plus. Vi tror du är 30-40år. Tjänsten som servicetekniker innebär en del resande, ca 30 resdagar/ år, ibland med övernattning. Efter utbildning hos Samon utför du service och support på företagets Gas Varnings utrustningar, både på plats hos kund och på vår serviceverkstad i Vellinge. Serviceresor utomlands kan komma i fråga på sikt. Arbetet kräver god inlärningsförmåga, intresse av både utrustning och försäljning, god samarbetsförmåga och självständighet är ett måste. Du kommer att jobba i ett team med att bygga upp en service organisation både nationellt och internationellt.

Då du är vårt ansikte utåt, mot våra kunder, ställer arbetet också krav på stort tillmötesgående. Placeringsort är Vellinge.

SÄLJARE

Vi söker en teknisk säljare med flerårig vana av försäljning och som vill arbeta självständigt med att sälja och presentera Samons produkter till både nya och befintliga kunder. Vi tror du kommer från kyl, styr och regler eller el-branschen, men det viktiga är att du vet hur produkter och tjänster säljs till installationsföretag och slutkunder.

Tjänsten som säljare innebär en del resande, ca 30 resdagar/ år, ibland med övernattning och Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med teamet att planera och genomföra kundbesök, presentera våra produkter och tjänster, skriva offerter som du sedan själv driver till avslut. Du förväntas kunna etablera långsiktiga affärsrelationer och bedriva ett aktivt affärsmannaskap där långsiktighet, förtroende och kunnande präglar affärsrelationerna.

Du kommer även att arbeta med inledande research för att identifiera rätt kunder och kontaktpersoner.

Vi förutsätter att du har goda data kunskaper och behärskar Office paketet. Att du behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt är ett krav. Tyska ett plus. Vi tror du är 30-40 år. Placeringsort är Vellinge. Låter detta som något jobb för dig? Ring Jonas eller Tobias på 040-155859 för ytterligare information

Skicka din ansökan med CV till SAMON AB, Modemgatan 2, 235 39 Vellinge.

Copyright © 1990-2016 Samon AB

Webbdesign av TAJP Produktion