Samon uses cookies

We use cookies to gather valuable information that helps us improve our website and our business.

Privacy Policy
Samon hero image

Servicetekniker / Resande servicetekniker – Mälardalen

VERKSAMHETEN
SAMON är ett tillverkningsbolag i Vellinge, söder om Malmö. Företaget startades 1990 och har sedan starten arbetat med gasdetektering för främst kylindustrin, men även inom andra områden där skadliga eller farliga koncentrationer av gaser kan förekomma. Just nu är vi inne i en expansiv och spännande fas då kraven stramats åt än mer inom kylbranschen vilket ställer frekventare krav på användning av våra produkter. SAMON har mer än 85 % av sin försäljning på export till i princip hela världen. Bland kunderna finns företag såsom Upfield, Nestlé, Johnson Controls, Beijer Ref, Carlsberg, Coca Cola och Arla Foods.

BEFATTNINGEN
Du kommer att vara en mycket viktig del i vår verksamhet och ansiktet utåt mot våra kunder. Du kommer att ansvara för löpande service och underhåll till befintliga samt nya kunder runt om i Sverige, med utgångspunkt runt Mälardals-området.
Arbetet innefattar planering/bokning av uppdrag samt utföra arbetet som består av kalibrering av detektorer, test av utrustning, till/ombyggnation samt dokumentering. Du kommer även vara en del av vår tekniska support och bistå med teknisk hjälp och guidning till installatörer och kyltekniker. Du kommer arbeta som resande servicetekniker vilket innebär ca 50-70 övernattningar per år, främst i Sverige. Uppdrag utomlands kan också bli aktuellt. Du kommer arbeta självständigt och ha stort eget ansvar.

KANDIDATEN
El-teknisk bakgrund inom styr/regler/automation, gärna inom kyla. Kunna läsa och förstå ett el-schema. Social, serviceinriktad samt strukturerad. Flexibel och ha en förmåga att hålla i flera bollar i luften samtidigt
Behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift Goda kunskaper i Officepaketet och snabb på datorn.
Kunna vara på resande fot i 1-5 dagar i rad på uppdrag. Kunna ta stort eget ansvar och kunna arbeta självständigt. Har ca 5års erfarenhet av liknande arbete som servicetekniker.

UTBILDNING
Teknisk inriktning tex Kyla, El-Automations, styr-regler utbildning (gymnasial)

VI ERBJUDER
Vi ger dig ett stimulerande, utvecklande samt självständigt arbete inom ett företag under expansion. I förlängningen kommer denna position innebära stora möjligheter till avancemang i organisationen.

ANSÖKAN
Tillträdet är snarast möjligt så din intresseanmälan med bifogad CV vill vi gärna ha omgående. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in, och tillsätter befattningen så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt.
Sänd din ansökan via formuläret eller angiven e-mailadress nedan.

KONTAKTPERSON
För mera information kontakta André Lagesson, 040-428145, E-mail: andre.lagesson@samon.se

Apply for the position

Send in your information and we will reach out to you as soon as possible.

Questions?

Contact us