Samon uses cookies

We use cookies to gather valuable information that helps us improve our website and our business.

Privacy Policy
Samon hero image

Teknisk montör Vellinge

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och problemlösning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom produktion och är van vid hantering av datorer. Du är noggrann, strukturerad och effektiv. Du har utbildning inom El och energi eller kylteknik från gymnasiet, annat arbete eller hobby. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket.
Teknisk montör Vellinge

VI ERBJUDER

 

Vi ger dig ett stimulerande, utvecklande samt självständigt arbete inom ett företag under expansion. Du kommer arbeta i vår produktion i Vellinge med att tillverka våra produkter som säljs i hela världen. I längden kommer denna position innebära möjligheter till personlig utvecklig och nya ansvarsområden. .

Positionen skulle huvudsakligen innebära:

  • Montering och test av våra produkter
  • Varumottagning, ankomstkontroll och utleverans
  • Verkstadsarbete vid behov
  •  Hantering av dator med diverse program 

Meriterande kunskaper: 

  •  Truckkort
  • B-körkort 

ANSÖKAN 

Intervjuer sker omgående så vi ser gärna en intresseanmälan med bifogat CV så snart som möjligt. Då vi löpande utvärderar de ansökningar vi får in, tilldelar vi tjänsten när vi hittat rätt person.
Ansökan skickas till simon.sandberg@samon.se 

 

VI ÄR 

SAMON är övertygad om att fantastiska resultat kommer från fantastiska människor. Detta har resulterat i att vi blivit certifierade av Great Place to Work, med ambition att skapa Sveriges bästa arbetsplats inom små- och stora företag. 

SAMON AB ägs av en nordisk investeringsfond med fokus på långsiktig hållbar tillväxt. SAMON är ett globalt välrenommerat tillverkningsföretag för detektering av köldmediegas i Vellinge, strax söder om Malmö. 

SAMON AB grundades 1990 och har sedan starten arbetat med gasdetektering, främst för kylindustrin men även inom andra områden där skadliga eller farliga koncentrationer av gaser kan förekomma. Ett exempel på användningsområde utanför kylbranschen är behovsstyrd ventilation för garage. 

SAMONs gasdetektorer för kylapplikationer används både för landbaserade och maritima applikationer. Sedan starten har SAMON levererat mer än 300 000 detektorer till kyl- och HVAC industrin globalt, vilket gör oss till en av de ledande tillverkarna över hela världen. 

Företaget har mer än 85% av sin försäljning utanför Sverige. Bland kunderna finns företag som Unilever, Nestlé, Johnson Controls, Beijer Ref, Carlsberg, Coca Cola och Arla Foods. SAMON utvecklar och tillverkar produkterna i en specialanpassad fabrik och vi lägger stor vikt vid att alltid leverera högsta kvalitet för att möta eller överträffa våra kunders förväntningar. 

Sedan några år har vi ökat och mångdubblat försäljningen, just nu är vi inne i en extra spännande period då kraven skärps inom kylbranschen vilket ställer allt tätare krav på användningen av våra produkter. SAMON är idag verksam genom kunder och leverantörer i stora delar av världen och en stor anledning till vår framgång kommer från att vi sätter högt värde på mångfald och ser därför gärna sökande med en varierad typ av bakgrund och erfarenheter. 

Apply for the position

Send in your information and we will reach out to you as soon as possible.

Questions?

Contact us