Samon uses cookies

We use cookies to gather valuable information that helps us improve our website and our business.

Privacy Policy
Samon hero image

Utvecklingsingenjör

Vill du ta klivet ut i en spännande roll som utvecklingsingenjör inom gasdetektering? Då ska du läsa vidare! SAMON har under 2023 blivit utsedd till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place to Work. Vill du vara en av oss? Vänta inte med att ansöka till denna spännande tjänst.

SAMON är ett globalt välrenommerat tillverkningsföretag för detektering av köldmediegas strax söder om Malmö i Vellinge. SAMON AB grundades 1990 och har sedan starten arbetat med gasdetektering, främst för kylindustrin men även inom andra områden där skadliga eller farliga koncentrationer av gaser kan förekomma.

Vi erbjuder
Som utvecklingsingenjör kommer du att få arbeta i en kompetent organisation under tillväxt, som är specialiserade på gasdetektering. Du kommer arbeta i Sverige med många internationella kontakter. Som nyanställd startar du med en gedigen introduktion där du sedan får möjlighet att växa med uppgiften och kunna lyckas i din roll som utvecklingsingenjör för SAMON. Vi ger dig ett stimulerande, utvecklande samt självständigt arbete.

Arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör kommer du vara med och skapa samt lansera produkter tillsammans med våra tvärfunktionella team, som ansvarar för produktutvecklingsprocessen. Du kommer koordinera konstruktion, labbtester samt kvalité. Du kommer även utvärdera och utveckla både befintliga och nya processer.

Som utvecklingsingenjör ansvarar du för genomförandet av projekt tillsammans med dina kollegor. Du är en nyckelperson som kommer leda, styra och driva projekten från uppstart till avslut. Du ansvarar för bland annat kalkylering, budget, tidsplan samt dokumentation.

Din profil
För att lyckas i rollen som utvecklingsingenjör är du kommunikativ, affärsmässig och har lätt att ta till dig ny teknik. Du stimuleras och trivs med att ha många aktiviteter i gång samtidigt. Som person är du driven, förtroendeingivande, flexibel och ansvarstagande. I en liten organisation bör du även vara prestigelös och en sann lagspelare där kunden alltid står i fokus.

Vidare ser vi gärna att du har:

  • Teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av att driva projekt med kontaktytor internt och externt
  • Kunskap inom något av områdena, elektronik / mekanik / inbyggd mjukvaruutveckling
  • Intresse och förmåga att leda andra
  • Svenska samt engelska i både tal och skrift

 

Om Samon
SAMON har ett brett produktsortiment för detektion av olika gaser och relaterade styrlösningar. De har lång erfarenhet av system för kostnadseffektiv och säker gasdetektering, både på land och på den marina sidan. SAMON kombinerar hög och specifik kompetens med professionell service och utbildning.

Apply for the position

Send in your information and we will reach out to you as soon as possible.

Questions?

Contact us